Στο όμορφο νησί της Μυκόνου 365 μέρες τον χρόνο σας περιμένουμε για μια Μοναδική εμπειρία νυκτερινής ζωής, με απρόβλεπτες καταστάσεις… LAS VEGAS SHOWGIRLS! Το απόλυτο κέντρο νυκτερινής διασκέδασης!
Πάνω από 20 πανέμορφα κορίτσια από κάθε γωνία του πλανήτη θα σας ταξιδέψουν όπου εσείς θέλετε να πάτε... με άλλα λόγια "They Will Spice Up Your Sex Life" προσφέροντας υπέροχα Sex Show, Lesbian Duets και πολύ περισσότερα από ότι έχετε φανταστεί!
Τώρα εσείς με την σειρά σας μπορείτε με οποιοδήποτε κορίτσι να απολάυσετε υπέροχα Table Dance, Lap Dance και Prive Dance ακόμα μπορείτε να περάσετε όσο χρόνο θέλετε στο Jaccuzi Room πίνοντας την σαμπάνια σας με όποιο κορίτσι μας επιθυμείτε η ακόμη έχετε την δυνατότητα να πάρετε ως σύνοδο σας όποια κοπέλα θέλετε για μια νυκτερινή απόδραση στην πόλη η κάποιο άλλο Club της προτίμηση σας.
Μπορούμε επίσης να σας οργανώσουμε ένα τέλειο Πάρτι για Εργένηδες στον χώρο μας η και στο δικό σας και μην ξεχνάτε ότι τα Strip Girls μπορούν να επισκεφθούν τον χώρο σας για μοναδικές χορευτικές εμπειρίες....

Mobile 1: +30 (6933) 133309
Mobile 2: +30 (6932) 226023

Ώρες λειτουργίας : 22:00 - 7:00